„Za slatki početak dana...
BG Bar
...u srcu Beograda”

U SRCU BEOGRADA

BG Bar se nalazi u sklopu Hotela Srbija Garden u Brankovoj ulici 13 - 15, u samom centru Beograda. Svojim gostima pruža mogućnost da uživaju u svakom zalogaju burgera koji se priprema po originalnoj recepturi.

 

Od 2014., sinonim smo za
kvalitetne burgere autenitčnog ukusa.


Bg Bar se nalazi u srcu Beograda, u Brankovoj ulici broj 13-15. U našoj internacionalnoj kuhinji imamo veliki izbor obroka za doručak, obork salate, paste, specijalitete od mesa, burgere, palačinke I waffle.


Vrlo brzo nakon otvaranja 2014 godine, BG Bar je postao simbol gradskog restorana gde možete pojesti kvalitetne burgere. Tajna naših burgera počinje od recepture mesa koja se sastoji isključivo od 100% junetine. Na to dodajemo domaće zemičke koje stižu vruće svako jutro u naš lokal i mnoštvo raznih soseva pripremljenih po našim recepturama koji doprinose autentičnosti svakog od naših burgera. Bilo da tražite prijatnu atmosferu za poslovni ručak, prirodno okruženje za druženje sa prijateljima ili stručno i profesionalno osoblje za organizaciju Vaših okupljanja, na pravom ste mestu. Naša misija je da pripremimo lepo gastronomsko iskustvo, u kom će uživati svaki naš gost. Tradicionalan način pripreme hrane, poslužene na naš način za vaš užitak. Molimo Vas da podelite Vaše utiske na www.tripadvisor.com/reviewit.

 

063/577081

PORUDŽBINA

Za sve porudžbine i rezervacije pozovite.

 
KUTAK ZA ODMOR

Osim burgera, možemo se pohvaliti lepo osmišljenim menijem u kom mogu uživati, ne samo gosti hotela, već i svi oni koji traže kutak za odmor u jednoj od najprometnijih ulica Beograda.